Skirkite 5 minutes ir prisidėkite prie mūsų paslaugų gerinimo!

crop faceless person showing sticker on hand

Galbūt naudojatės sistema ELVIS? O gal esate dalyvavę Lietuvos aklųjų bibliotekos (LAB) edukacijoje ar renginyje? Gal teko bendrauti, konsultuotis su bibliotekos darbuotojais? Jeigu šiais ar kitais būdais susidūrėte su Lietuvos aklųjų biblioteka, dabar turite puikią progą pasidalinti savo patirtimi, pastebėjimais ir pasiūlymais – šiuo metu vyksta LAB Vartotojų pasitenkinimo teikiamomis paslaugomis tyrimas.

Tyrimo anketą (jos pildymas užtruks tik 5-10 min.), rasite čia:  https://forms.gle/mb9kxTBN9knzjemx9


Kodėl to reikia?

girl wearing a jacket thinking
Photo by KoolShooters on Pexels.com

Vartotojų pasitenkinimo teikiamomis paslaugomis tyrimai Kultūros ministerijos nustatyti 2017 metais. Tai padaryta norint stebėti, ar įstaigos teikia kokybiškas paslaugas. Pagal tyrimo rezultatus taip pat analizuojami vartotojų poreikiai ir lūkesčiai. Šių apklausų rezultatai viešai skelbiami ir pagal juos reitinguojamos paslaugas teikiančios įstaigos.


Ką tai duos Jums?

a mom reading a book for her child
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Tai puiki galimybė pasiūlyti naujų sprendimų, padėkoti už gerus dalykus ar išreikšti nepasitenkinimą dėl nepatinkančių dalykų. Pasisakydami anketoje (o ne, pavyzdžiui, tiesiog paskambinę į biblioteką), užsitikrinate, kad Jūsų pateikta informacija bus analizuojama aukštesniu lygmeniu – vertinant ir apdorojant anketos atsakymus, dirba visa biblioteka, be to, šiuo metu rengiami įstaigos planai kitiems metams. Surinkta informacija bus viešinama ir perduodama kitoms institucijoms.

Tik turėdami Jūsų nuomonę, kad trūksta vienos ar kitos paslaugos, galėsime ieškoti sprendimų, esant poreikiui – pagrįstai kreiptis papildomų išteklių. Arba atvirkščiai – turėdami Jūsų palaikymą, galėsime tvirtai jaustis ir žinoti, kad gebame teikti paslaugas kokybiškai, ir drąsiai perduoti savo patirtį kitiems.

Šios anketos užpildymas yra geriausia, ką dabar galite padaryti dėl Lietuvos aklųjų bibliotekos (įskaitant ELVIS sistemą) paslaugų, renginių, informacinių išteklių susijusių su disleksija ir kitais skaitymo sutrikimais kokybės gerinimo.

Anketos nuoroda: https://forms.gle/mb9kxTBN9knzjemx9

Tyrimas yra baigtas, šiuo metu analizuojame duomenis, o rezultatus paskelbsime netrukus.
Lietuvos aklųjų biblioteka nuoširdžiai dėkoja visiems dalyvavusiems apklausoje!
Ir jeigu kartais liko neišsakytų idėjų, komentarų, pastabų – kreipkitės bet kuriuo metu, mielai jums atsakysime!

Mūsų kontaktai: labiblioteka.lt/kontaktai/

Parengė LAB vyriausioji metodininkė dokt. Vykinta Parčiauskaitė,
el. paštas v.parciauskaite@labiblioteka.lt

photo of people near wooden table
Photo by fauxels on Pexels.com